Rondreis Amerika, nog mooier dan je dacht!

Wie fantaseert nou niet over The American Dream? Een vakantie naar dit prachtige land is een levenslange herinnering. Of je nou van bruisende steden, nationale parken, dieren of pretparken houdt, Amerika zet geen enkele vakantieganger buitenspel. Een rondreis Amerika is de ultieme manier zoveel mogelijk van dit land mee te maken zeker als je dat met een camper gaat doen. Toegegeven, de afstanden zijn vaak flink, je legt al snel aardig wat miles af. Dit is zeker geen straf in Amerika, want je kijkt ook onderweg je ogen uit.

Florida

De Sunshine State, zo wordt Florida ook wel genoemd. Niet zo gek, want in de zuidelijkste staat van Noord-Amerika schijnt de zon elke dag. Heb jij je vrije dagen opgenomen in de zomervakantie en denk je dat het in Florida niet uit te houden is? Niks is minder waar, want overal vind je verkoeling. In de pretparken, de mooie winkelcentra en in de hotels is overal airco. Ook lekker: regen- en mistsprayers die je regelmatig op stoep ziet. Daar kun je lekker onder afkoelen. Ga je voor Disney of voor Universal ? Vergeet ook zeker niet om een supersnelle airboat ride te maken.

New York

Rondreizen door Amerika is onvergetelijk. Er zijn zoveel prachtige plekken dat je eigenlijk niet weet waar je moet beginnen. Een goed startpunt is dan New York. Er gaan veel rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol naar deze wereldstad. Omdat het aan de Oostkust ligt vlieg je er relatief snel naartoe. Een mooie deal voor je vliegticket valt ook regelmatig te vinden, bijvoorbeeld met de KLM Werelddeals. Misschien heb je zelfs wel wat miles gespaard die je kunt inwisselen. New York wacht op je!

Californië

Voor veel mensen is een bezoek aan Californië een langgekoesterde wens. Niet zo gek, want de natuur is hier zo mooi dat je je ogen bijna niet gelooft. Zelfs een autorit wordt leuk in deze staat. De natuurparken zoals Yosemite, Sequoia en Yoshua Tree National Park moet je echt zien. Los Angeles en San Francisco zijn ook zeker een bezoek waard. Heb je altijd de Golden Gate Bridge al eens willen zien? Neem ook je bikini mee, want je kunt er ook lekker aan het strand liggen.

Pareltjes

Verspreid door heel Noord-Amerika vind je plekken waar je eigenlijk niet meer weg wilt. Bijvoorbeeld Savannah in Georgia, met zijn dikke bomen vol met mos. Natuurlijk mag je Las Vegas ook niet overslaan om een gokje te wagen en van de bizarre taferelen te genieten. Deze stad slaapt nooit. Ook heel bijzonder is de staat Louisiana met hoofdstad New Orleans. Zeker als je een muziekliefhebber bent en houdt van lekker eten is dit voor jou een goede reisbestemming.

Midden- en Zuid-Amerika

Natuurlijk zijn ook Midden- en Zuid-Amerika het bezoeken meer dan waard. Regenwoud, de mooiste watervallen ter wereld, eeuwenoude historische vondsten, zeldzame dieren en swingende steden, je vindt het hier allemaal. Zie je op tegen het organiseren van een reis naar bijvoorbeeld Panama, Costa Rica of Brazilië ? Kies dan voor een rondreis die bij jouw reisstijl en tempo past. Zo ga je met een tevreden gevoel weer huiswaarts en heb je optimaal genoten van je droomreis.

Meer weten over een rondreis Amerika ? Lees dan verder op www.goedkoperondreis.com