Indonesië

Een geweldige winterzon vakantiebestemming is Indonesië. Het is een geweldig land wat grenst aan Singapore, de Filipijnen, Australië en India. De hoofdstad is Jakarta en het is er tijdens de wintermaanden erg aangenaam. Het is heerlijk om te zien hoe mooi dit land is.

In de wintermaanden is de kans op neerslag trouwens wel wat hoger. Hier moet je dus wel op rekenen. Hoewel Indonesië niet een typische winterzon bestemming is, is het er wel geweldig mooi. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Bali is zeker een van de eilanden om aan te raden. Zeker als je van duiken houdt is het erg mooi. Natuurlijk kun je ook lekker op het strand genieten van een heerlijke winterzon.

Wat meer over Indonesië!

Indonesië is een groep van 17508 eilanden. Er zijn vele verschillende culturen welke samenkomen in Indonesië. Zo tref je mooie tempels aan en is Indonesië ook rijk aan een geweldige natuur. Er zijn vele verschillende nationale parken welke een bezoek waard zijn. Op Borneo en ook op Noord Sumatra vind je nog Oerang Oetangs aan in het wild. De tropische regenwouden zijn werkelijk geweldig. Het is mooi om te zien en om Indonesië te bewonderen. Helaas zie je op sommige eilanden ook nog de grote schade van de tsunami van 2004. Doordat Indonesië op een breuklijn ligt gebeuren er soms natuurrampen als deze.

Waarom naar Indonesië voor de zomerzon?

Als je alle punten optelt om Indonesië te beoordelen als winterzon bestemming dan kom je uit tot de top. Het is een geweldig land met volop bezienswaardigheden, lekker eten, mooie stranden en ook vriendelijke mensen.

Enkele tips

Als je naar Indonesië gaat voor wat zomerzon dan is het slim om alleen water uit flessen te drinken. Drink ook geen ijsklontjes! Wissel alleen met biljetten welke er nieuw uitzien. Pas jezelf ook aan, aan de cultuur. Ga niet hand in hand lopen. Het tijdverschil met Nederland is 5 tot 7 uur.

Wacht niet langer!

Ontdek vandaag welke geweldige vakanties je kunt boeken naar de winterzon van Indonesië. Het is een geweldig land waar je een mooie tijd zult beleven. Kijk voor een scherpe aanbieding op onze website en ontdek wat er allemaal kan! Je zult er beslist geen spijt van krijgen.